Sing-a-long-koor “De Vrolijke Noten”

Krijg jij energie van lekker samen zingen? Kan je geen noot lezen? Heb je geen zin in ingewikkelde partituren of heb je überhaupt geen zangervaring? Zing dan mee in ons Sing-a-long-koor “De Vrolijke Noten”!

Zingen is een hele goede, ontspannen work-out. Bij het Sing-a-long-koor “De Vrolijke Noten” van Voice & Movement is het meer zanggymnastiek: het gaat om het zingen, niet om de uitvoering. Tijdens het zingen voel je hoe de spanning uit je lijf verdwijnt. We zingen op orkestbanden met bekende Nederlandstalige liedjes, swingende Engelse songs en prachtige herkenbare ballades.

Zingen vergroot je concentratievermogen, geeft energie, ontspant, bevordert zelfvertrouwen, is goed tegen stress en zorgt voor een goede ademhaling. Tijdens het zingen spreek je je buikspieren en tussenribspieren aan. Je verbetert er dus ook je bloedsomloop mee. Je cellen krijgen meer zuurstof waardoor ze beter functioneren en jij blijheid ervaart. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat muziek een unieke bijdrage levert aan de emotionele ontwikkeling van het brein en een positief effect heeft op ons sociale inlevingsvermogen. Met zingen train je dus niet alleen je stem, maar ook je hersenen.


Meezingen?

Eén keer per week zingen we samen met zo’n 18 mensen. Zin om mee te zingen? Doe een keer mee en ervaar hoe leuk het is om lekkere, blije energie van zingen te krijgen. Hier kun je je aanmelden.

Schrijf je in!Tarieven

Blijf op de hoogte van Voice and Movement