Rust- en retraiteweekenden
Even weg uit de hectiek met Voice & Movement

Wil je even weg uit de hectiek van je drukke leven en dagelijkse routine? Een moment voor jezelf? Gun jezelf een paar dagen ontspannen met beweging, meditatie, ademhalingsoefeningen, stemklanken en natuur op een prachtige locatie. Voice & Movement organiseert een aantal rust- en retraiteweekenden en mindfulness-vakanties per jaar.


Rust, balans en ont-moeten

Tijdens ontspanningsweekenden van Voice & Movement ontdek je je eigen unieke kracht en ritme. Je krijgt meer bewustwording en komt volledig tot rust op prachtige en bijzondere locaties. De programma’s bestaan uit verschillende oefeningen en sessies. O.a.:

  • Verstillende beweging en wandelen in schoonheid
  • Taiji/Qigong (Chinese bewegingsleer), Tao Dance en Tao Yoga
  • Stemklank, meditatie en ademhalingsoefeningen
  • Vijf elementen, de organen en hun klanken
  • Prachtige natuur, Spaanse zon en sterrenhemels
  • Plezier met gelijkgestemden

Bewust ontspannen, ongecompliceerd plezier hebben

Ontspannen is tijd voor jezelf hebben én ongecompliceerd plezier hebben. Tussen de workshops en oefeningen is er voldoende tijd om er gezellig op uit te gaan in de omringende natuur of lekker ongedwongen met elkaar te kletsen. Wil je in stilte blijven of er alleen op uitgaan? Helemaal goed! Alles is mogelijk en vooral geen moeilijk gedoe.

Zeeland
September 2024
Voice and Movement retreat Jalon/Spanje

Word je gek van de dagelijkse hectiek en wil je even ontspannen uit je drukke leven en dagelijkse routine? Voice & Movement organiseert op een rustgevende en centraal gelegen plek in Xaló, Spanje een 4/5-daagse retreat. Gun jezelf een paar dagen ontspanning met diverse workshops zoals rustgevende bewegingsvormen en meditatie.

Spanje
5 september t/m 9 september 2024
Voice and Movement retreat Castellón/Spanje

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geef jezelf de vrijheid om helemaal tot rust te komen. Hier staat alles in het teken van jou, zonder verplichtingen naar werk, familie of vrienden. Gedurende de dag bieden we meerdere momenten voor trainingssessies met rustgevende bewegingsvormen, meditatie, ademhalingsoefeningen en stemklanken.

Prachtige locaties in Spanje en Nederland

Echt weg zijn betekent ook thuis en werk helemaal vergeten. Je wilt je kunnen verwonderen, verwend worden en helemaal jezelf zijn. Daarvoor is de juiste omgeving essentieel. De mindfulnessvakanties en retraites vinden altijd plaats op een van onderstaande bijzondere en prachtige locaties, met elk hun eigen unieke sfeer, natuur en gastvrijheid:

  • Bed & Breakfast Buena Idea in Spanje (Xaló). Dit Spaanse landhuis ligt midden tussen amandelplantages en wijngaarden in de Jalonvallei, die het beste en gezondste klimaat van Europa heeft. Op 15 minuten rijden liggen de schitterende Costa-Blancastranden. De gastvrije eigenaren Jolanda en Hans Poortvliet laten je meteen thuisvoelen.
  • Kuuroord De Schouw in het Zeeuwse Noordgouwe ligt midden in de natuur in Zeeland omgeven door ruimte en rust. Naast de workshops (i.s.m. My own retreat / fitbodymind.nl) kun je wandelen in de duinen, aan zee of in de bossen. Of geniet van de sauna, een massage of wellnessbehandeling.
  • Het klooster van de Franciscanessen van Denekamp in Twente. Dit gerenoveerde klooster ligt verscholen in het groen van het fraaie, ongerepte Twentse landschap. In de mooie natuurgebieden en historische omgeving kun je bijzondere wandelingen maken. Een prachtige plek voor bezinning, ont-moeting, inspiratie en individuele rust en ruimte. Alle kamers in het compleet gerenoveerde en gemoderniseerde Franciscushuis zijn voorzien van een douche, toilet en wifi-verbinding.

Meer weten en op de hoogte blijven?

De rust- en retraiteweekenden zijn voor groepen met minimaal 10 mensen en duren drie tot vijf dagen. Ervaring of voorkennis van de disciplines en oefeningen is niet nodig. Wil je meer weten of op de hoogte gehouden worden wanneer het volgende ontspanningsweekend is? Neem dan contact me op. Veel deelnemers gaan terugkerend mee, dus wees er snel bij!

Schrijf je in! Contact opnemen

Deelnemers over hun ontspanningsweekend

Lees meer ervaringen

Klooster Denekamp

De Schouw Zeeland

Blijf op de hoogte van Voice and Movement