Ervaringen

Jouw begeleiding en coaching was open, positief, opbouwend en gaf vertrouwen in eigen kunnen.


Het was een super intense sessie. Bizar om me alleen al bewust te worden van ik mijn benen neerzet en wat doet zeg en met me doet. Ook indrukwekkend was hoe ik door mezelf los te maken en mijn eigen toon naar buiten te laten komen zo’n groot verschil hoorde. Ik moest het echt laten bezinken en maar er zeker veel van mee in mijn dagelijks leven.
Daan


Door jouw coaching zijn er vastzittende emoties losgekomen waardoor ik weer meer ruimte in mijn lichaam voel. Het inzicht dat ik kreeg, heeft mij thuis geholpen met het verwerken van deze situaties. Door mijn eigen kracht en power weer te voelen, heeft mijn zelfvertrouwen ook weer een boost gekregen. Dank je wel voor jouw hulp hierbij Carol.


Weet dat als je op een bewuste manier wilt bewegen, het juiste gezelschap belangrijk is! De warmte en betrokkenheid van Carol spelen hierbij een hele mooie rol
André van Arcken


De dag was leuk en afwisselend, de verdeling tussen beweging, spel en zang was goed. Mooi hoe je openstond voor aanpassing en bijstelling in overleg met de groep.


Bedankt voor deze geweldige week! Ik vond het heel bijzonder.
Jos


Door jullie ‘zijn’, ben ik weer een beetje meer. Veel dank!
Marjan


Tao Dance is geniaal in elkaar gezet, het bruist! Een schitterende combinatie van prachtige muziek en bewegingen waarbij je net weer even je grenzen moet verleggen. Precies waar ik zin in had, ik ben direct aan het oefenen geslagen. En wat mooi om jullie samen in actie te zien, allebei anders en toch helemaal op elkaar ingespeeld. Ik heb er enorm van genoten. Nogmaals bedankt voor dit unieke weekend. Dikke knuffel en warme groet!
Karin


Ik heb dingen met tekst en spel gedaan die ik niet goed kan of durf. Absoluut mijn grenzen verlegd! Ik heb vooral genoten van de zang. Heerlijk ontspannen en gezellig weekend gehad!


Dit weekend heeft veel losgemaakt. Het was moeilijk om te doen zonder me opgelaten te voelen. Gelukkig gaven de groep en jullie mij een veilig gevoel. Ik vond het programma geweldig! Er zat variatie in en gaf een compleet effect. De opdracht die we meekregen, vond ik het moeilijkst, maar was uiteindelijk het leukst. Veel liefs.
Gea


Het programma leek kort, maar was gevarieerd en we waren zo intensief bezig. Langer kon niet! Ik heb geleerd weer een stap in de goede richting te doen. Super!
Arno


Ik vond de beweging- en creëer lessen erg leuk, heerlijk om te mogen bewegen. Daar had ik nog wel meer van gewild en dan daarover gecoacht worden. Jullie zijn een erg mooi team. Fijn hoe flexibel jullie zijn en elkaar zo goed aanvullen.


Bewegen, stilstaan, huilen, lachen, geluid, stilte…wat een week. Volledig dank!
Monique


Ik heb echt genoten van het weekend en de ontspanning voel ik nog steeds in heel mijn lichaam, plus dat ik een lekker en opgewekt gemoed heb. Ik ben er een volgende keer weer bij. Je hebt een fan ;-) Ik wil meer van dit: structuur en dan de vrijheid gaan ervaren. Plus de weerstand die daarbij hoort...Tot weerziens!
Lieke Oderwald