Everything is energy in motion
Vilayat Inayat Khan

Carol Timmermans: bewegingsexpert

Hi, ik ben Carol Timmermans, eigenaar van Voice & Movement. Als bewegingsexpert help ik mensen mentaal en fysiek in beweging te komen met beweging & dans, klank, stem & zang en ademhaling & meditatie.

Alles is trilling en energie en die energie help ik te laten stromen. Zo blijf je gezond en energiek en houd je plezier in alles wat je doet! In mijn coachings, lessen en workshops begeleid ik je naar ontspanning en energie. Ik help onzekerheden overwinnen, verborgen talenten ontdekken en je unieke, persoonlijke kracht en identiteit te ontwikkelen. Ik zie in iedereen kansen en daar daag ik op uit.

Mijn bewegingsexpertise en artistieke creativiteit zet ik met durf en plezier in. Ik kom binnen, kijk wat nodig is en ga aan de slag om vraagstukken zakelijk en concreet vooruit te helpen. Vooral veertigers en vijftigers, die de komende jaren een boost kunnen gebruiken, help ik graag met mijn openheid, enthousiasme en pit aan fitheid, zelfvertrouwen en energie.


Beweging in ontwikkeling

Zelf blijf ik ook altijd in beweging. Voortdurend verrijk ik mezelf met opleidingen en nieuwe projecten.

Ervaring
Na de Rotterdamse Dansacademie had ik een internationale musical- en showbizzcarrière. Ik danste, creëerde en regisseerde voorstellingen en gaf zang- en dansworkshops. Daarna ben ik opgeleid tot stemtherapeut (Terra Voice opleiding), gecertificeerd Qigong instructor/docent in Tai Chi Tao, Tai Chi Choice en verdiepte ik mij in de Vijf Elementenleer. Sinds kort begeleid ik ook mensen die long-COVID klachten hebben met ademhaling en zang.

Zorg en organisatie
Naast mijn werk als bewegingsexpert help ik ouderen in de thuiszorg en ondersteun ik BabZ Thuiszorg met de organisatie van personeelszaken. Dit houdt me fris, gezond en helder en: ik ben van betekenis voor anderen.


Aan de slag?

Wil je 1-op-1, in een groep of met je team of organisatie in beweging komen en meer energie, balans, zelfvertrouwen en plezier ervaren? Ik help grenzen herkennen, geremdheid doorbreken, leiding nemen en je eigen geluid ontdekken!

Kennismaken? Maak hier een afspraak!

Contact opnemen

Blijf op de hoogte van Voice and Movement