Life is the dancer and you are the dance
Eckhart Tolle

Tao Dance

Tao Dance is dansen en bewegen door middel van energie. Het creëert een ontspannen bewegingsvrijheid die iedereen graag voelt, ook in het dagelijkse leven. Tao betekent ‘de open aangepaste weg’. Deze vrije dansvorm is dan ook voor iedereen toegankelijk.


Spelenderwijs ontspannen

Tao Dance is een unieke samensmelting van bewegingen gebaseerd op Taiji, Qigong, de Vijf Elementenleer en klassieke, moderne en jazzdans. Via rustige, langzame bewegingen ontstaat een soepele dans/choreografie. Binnen deze uitdagende structuur zoek je naar de vrijheid en diepere betekenis in de dans. Zo leer je spelenderwijs ontspannen, laat je je levensenergie (chi) vrijuit door je lijf stromen en kun je meer in je centrum zijn.

De verschillende soorten muziek en ritmes waarop je danst, maken het je makkelijk om vrij te dansen, je spieren te activeren en volledig toe te geven aan de danservaring. Deelnemers ervaren uitdaging, rust en kracht en vooral plezier. Ook mensen die niet of nauwelijks dansen ervaren het als bevrijdend.


Aanmelden voor onze Tao Dance Workshop

Workshops op aanvraag

Een workshop Tao Dance duurt vier uur en kan individueel, als duo of in een groep plaatsvinden. Meer weten of een workshop aanvragen? Neem dan contact met me op.

Contact opnemen

Blijf op de hoogte van Voice and Movement