Life requires movement
Aristoteles

Meer energie, zelfvertrouwen en plezier?
Minder stress en gepieker?
Fit worden voor een volgende stap?
Loskomen uit je hoofd?
Fysiek en mentaal in beweging komen?


Wil je je energiek en vitaal voelen? Ga je een volgende carrièrestap zetten? Of zit je helemaal vast? Kom in beweging! Voice & Movement helpt je je lijf, ademhaling en stem in te zetten om zeker, energiek en stevig in je werk en leven te staan.

Door lichamelijk en geestelijk in beweging te komen, leer je je kern herkennen en effectief en plezierig in te zetten. In 1-op-1 coaching, wekelijkse lessen of workshops merk je meteen het verschil: je ervaart meer energie, balans en zekerheid. En je ontvangt uitleg en handvatten om in je dagelijkse leven in beweging te blijven.

1-OP-1 COACHING

Coaching voor meer energie, balans en plezier
Meer energie, balans en plezier

Wil je alles met meer energie en plezier doen en niet vastzitten? Met één toon of beweging komen je emoties en ervaringen al tot expressie. In mijn coaching en lessen zet je jezelf in beweging en balans door je ervaringen, valkuilen en levensverhaal hoorbaar en zichtbaar te maken.

Coaching voor impactvol en verbindend presenteren
Impactvol en verbindend presenteren

Wil jij een belangrijke boodschap goed laten landen bij je publiek? Raak je mensen met je verhaal en maak je contact met hen? Ik help je aan de juiste technieken en oefeningen om zelfverzekerd, overtuigend en impactvol te presenteren voor elk groot of klein publiek.

Lessen & Weekenden

Coaching voor impactvol en verbindend presenteren

 

Stem-Muziek-Bewegingstherapie

De trilling van je stem kan tot op celniveau in je lichaam doordringen. Wat jou ziek maakt of verkrampt, gaat hierdoor weer stromen. Door je zintuigen met muziek te prikkelen stimuleer je je hersenhelften om samen te werken en een goede ademhaling helpt je ontspannen. Verminder je stress, angst en paniek en denk helderder!

Coaching voor impactvol en verbindend presenteren

Wekelijkse les

Taiji/Qigong: de kunst van bewegen

Wil jij meer energie, een betere doorbloeding en balans en meer concentratievermogen? Laat je spanning dan wegvloeien met Taiji/Qigong. Fijn na een dag hard werken of om je dag mee te beginnen. Taiji/Qigong maakt je geest helder waardoor je elke taak actief oppakt!

Coaching voor impactvol en verbindend presenteren

Wekelijkse les

Sing-a-long-koor

Samen zingen is niet alleen leuk, het geeft ook ontspanning en energie. Kan je geen noot lezen of heb je geen zangervaring? Geen nood: bij het Sing-a-long-koor gaat het om lekker samen zingen, niet om de uitvoering!

Coaching voor impactvol en verbindend presenteren

Workshop

Tao Dance

Tao Dance is dansen en bewegen door middel van energie. Het creëert een ontspannen bewegingsvrijheid die iedereen graag voelt, ook in het dagelijkse leven. Tao betekent ‘de open aangepaste weg’. Deze dansvorm is voor iedereen toegankelijk.

Coaching voor impactvol en verbindend presenteren

Workshop

Blow your stress

Je bent kritischer dan normaal, snauwt en voelt dat je immuunsysteem onnodig belast wordt. Herkenbaar? Stress kan goed zijn en soms zelfs nodig. Maar als stress went en verslavend of chronisch wordt, is het een stille sloper voor jou, je werk en je relaties. Leer in deze workshop hoe je stress herkent en hoe je ermee omgaat.

Coaching voor impactvol en verbindend presenteren

 

Weekenden

Wil je even weg uit de hectiek van je drukke leven en dagelijkse routine? Een moment voor jezelf? Gun jezelf een paar dagen ontspannen met beweging, meditatie, ademhalingsoefeningen, stemklanken en natuur op een prachtige locatie. Voice & Movement organiseert een aantal rust- en retraiteweekenden en mindfulness-vakanties per jaar.

Agenda

Taiji/Qigong Dinsdagochtend 10:30 uur
Taiji/Qigong Woensdagochtend 10:15 uur
Taiji/Qigong Woensdagavond 20:00 uur
Sing-a-long Koor Woensdagavond 18:45 uur
Bed & Breakfast Buena Idea (vol) 8 juni t/m 12 juni 2023
Kuuroord De Schouw, Zeeland 13 oktober t/m 15 oktober 2023

Inschrijven

Spanje
13 oktober t/m 15 oktober 2023
Qigong, Tao dance & Stemexpressie

Qigong, Tao dance & Stemexpressie in samenspel met de vijf elementen weekend retreat met Carol Timmermans in ons retraite & wellness centrum in Zeeland. Met gezonde vegetarisch biologische voeding, duin- en strandwandeling en optioneel massages en evt. coaching. Even op adem komen met ontspanning, beweging, verdieping en ontmoetingen met gelijkgestemden.

Over Carol Timmermans & Voice & Movement

Hi, ik ben bewegingsexpert Carol Timmermans. Mensen gezond en energiek houden door hen mentaal en fysiek in beweging te brengen vind ik fantastisch. Het geeft meer plezier in alles wat we doen. Met Voice & Movement help ik je je energie te laten stromen door lijfelijke ervaringen als dans, Taiji/Qigong en door te oefenen met stem, zang en ademhaling. Wil je uit je hoofd komen en lekker aan de slag? Kom langs en laten we beginnen!

Lees verder

Carol Timmermans

Ervaringen

Lees meer ervaringen